Klik dig igennem et lille udsnit af mine features og reportageartikler, som jeg har skrevet for Ud & Se, Politiken, Kristeligt Dagblad og Weekendavisen.
Ud & Se - I den lille by Vrads nær Silkeborg splitter spørgsmålet om en telefonmast byen i to. Den ene gruppe forbander den skrattende forbindelse. Den anden halvdel anser Vrads for ét af landets sidste strålefri åndehuller.
Politiken - Vi vader rundt i verden på automatpilot, og alt, vi omgiver os med, bliver selvfølgeligheder. Lerkunstneren Rose Eken giver os den barnlige nysgerrighed tilbage og får os til at sanse verden på ny.
Weekendavisen - X forandrer sig, og Y smuldrer. Hvad skal der blive af vores køn, og kan vi klare os uden kønskromosomer, hvis det bliver aktuelt?
Politiken - Tang som antibiotika, tang mod kræft, mod gigt eller tang i kosmetik. "Det bliver big business, det her," siger en af landet førende forskere, som har stukket snuden i kæmpealgen, hvis gavnlige effekter synes at være endeløse.
Politiken - Små forlag og bogbindere skaber bogdesign i topklasse i disse år. Og det på trods af, at e-bogen fremkomst fik gravklokkerne til at ringe over papirbogen. En af dem, der holder bogbinderiet i live, er Malene Lerager, som for andet år i træk står bag årets bedste bogdesign.
Kristeligt Dagblad - De deler alt. Lige fra underbukser, sokker og seng, til mad, penge og følelser. De syv unge er flyttet ud på landet, væk fra reklamesøjler, forbrug, larm og tempo.
Politiken - En raw-kugle, et ingefærshot og en stenaldersalat titter frem i sortimentet i motorvejens kiosker som små beviser på, at der gemmer sig et sundhedsbevidst folk derude. Men de sunde tiltag når ikke den franske hotdog til sokkeholderne i popularitet.
Kristeligt Dagblad - På Djursland arbejder en gruppe af unge og ældre på at skabe Danmarks første landsby, der er helt afkoblet fra det omgivende samfund.
Politiken - Tarmen har afgørende betydning for vores sundhed, og lige nu forskers der på livet løs i det lange, lyserøde organ. Jeg forsøger at forstå det komplekse liv bestående af 50 billioner fuldtidsarbejdende bakterier.
Politiken - I to år har Søren ’Sørøver’ Kvist udelukkende spist kød af dyr, han selv har slået ihjel. Men hvordan er det at slagte sin egen mad? Jeg var helt tæt på, da landmanden slagtede Frederik.